De lange stilte

Dit jaar is niet zo gelopen, zoals we het graag hadden gezien. Waarschijnlijk heb je ook al wel wat gemerkt. Van onze kant zijn er weinig facebook berichten geplaatst en geen mailtjes gestuurd. We hebben een aantal beurzen gedraaid en een aantal markten gedaan, maar niet heel zichtbaar aangegeven waar we waren. We hadden een flink aantal patronen klaar liggen voor afwerking. Ook hier hebben we een aantal mensen moeten teleurstellen, en misschien ook jouw, dat deze nog niet klaar waren. Kortom het is stil geweest van onze kant.
Als we mekaar gesproken hebben op een beurs of een markt, dan had je waarschijnlijk al wat mee gekregen. Mochten we mekaar niet hebben gesproken dan wil ik toch graag laten weten vanwaar de stilte.

Naast de IJverige Dames heb ik een dagelijkse baan. Hierin werk ik samen met mijn vader en een collega. Mijn collega is flink omgedonderd in februari door een lekkende hartklep. Inmiddels is mijn collega geopereerd en dat is goed gegaan en gaat hij eind deze maand beginnen met revalidatie.
Doordat mijn collega voor lange tijd is weggevallen, komt er aardig wat werkdruk op mijn schouders. We hebben gezocht naar een nieuwe collega, maar dat is door het specialistisch werk erg lastig.
Door de hogere werkdruk heb ik ook meer uren moeten draaien en dus minder tijd in de IJverige Dames kunnen stoppen. Verder ben ik ook nog afgelopen jaar verhuisd en het nieuwe stekkie was ook flink aandacht nodig. Alles bij elkaar, gewoon veel te druk.

Doordat de druk zo flink is opgelopen hebben we ook een lastige beslissing moeten nemen. Voor de laatste anderhalf maand van dit jaar hebben we nog 3 beurzen staan.
Dit zijn: Textiel Plus festival, Kantmarkt en Midwinterwol.
Deze 3 beurzen hebben we geannuleerd. We zullen dus niet aanwezig zijn op deze beurzen.

Hopelijk halen we zo even de druk eraf en kunnen we even op adem komen. En misschien een aantal patronen afmaken. Volgend jaar gaan we in februari weer beginnen op de Handwerkbeurs in Zwolle.

We snappen dat je je misschien wel net had verheugt om ons op 1 van de beurzen te bezoeken. En je een klein verlanglijstje in je hoofd aan het maken was, van wat je graag wil zien of even voelen.
Sorry dat we je dat niet meer kunnen bieden.
Misschien had je al wel een selectie gemaakt van wat je eigenlijk gewoon graag wou hebben, daar kunnen we je wel in helpen.

Omdat wij de laatste beurzen niet meer aanwezig zijn, willen we je een cadeautje geven.
10 % korting op je eerst volgende bestelling op het gehele assortiment (niet te gebruiken i.c.m. andere kortingen).
De korting is geldig t/m 30 november 2019
Gebruik de volgende kortingscode in je winkelmandje.
“ GEWOON TE DRUK ”

Houdt ons in de gaten in december hebben we ook nog een leuke kerst kortingsweek.

Groetjes
De IJverige Dames – Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *