Cadeautjes

Sinterklaas is weer met zijn bootje naar Spanje vertrokken en de kerstman maakt zich klaar voor zijn vliegrondes. Sinterklaas is in mijn idee een echt kinderfeest en hij is keigoed in het uitzoeken van kindercadeaus. De kerstman heb ik altijd meer gezien als de beste in het uitzoeken van cadeaus voor de meer volwassene onder ons. Dus ik heb de kerstman gevraagd om een handje te helpen.

En dit is wat we hebben bedacht. Een Kerst kortingsweek.
Voor de kerst aan een week lang, elke dag een andere korting op verschillende producten.

De Kerst kortingsweek is van maandag 9 december tot en met zondag 15 december. Elke dag hebben we een mooie korting voor een specifiek product of een categorie. Eigenlijk dus 7 dagen lang elke dag een kleine verrassing.

Hoe werkt het:
Elke dag krijg je een berichtje van ons met een kortingscode en welk product of categorie centraal staat. De kortingscode is alleen op die dag geldig.
Je maakt je bestelling klaar voor de producten van die dag en gebruikt de bijbehorende kortingscode in het winkelmandje.
Tijdens het bestellen kies je bij betaalwijze “vooraf overmaken” en bij verzending voor “afhalen bij winkelier”. Je hoeft nog niet te betalen.
Je kiest er zelf voor of je gebruik maakt van de korting van de dag. Het is niet verplicht elke dag van de kortingsweek te bestellen.
De korting wordt zoveel mogelijk direct verwerkt per bestelling. De korting kan afwijken, omdat het systeem het dan niet volledig begrijpt.

Maandag 16 december gaan we alle bestellingen bij langs en maken we er 1 factuur van met 1 keer verzendkosten en passen we waar nodig de kortingen aan. De factuur mailen we met het verzoek om deze te betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben, verzenden wij je pakket. Je kan je pakket dus nog voor de kerst verwachten.

Wil je geen dag missen van de Kerst kortingsweek, meld je dan aan op onze website voor de maildienst. Dan krijg je ‘s nachts je kortingscode al binnen. Dan heb je bijna 24 uur de tijd om je keuze te maken.

We wensen je heel veel plezier en succes  met de Kerst kortingsweek.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Groetjes
De IJverige Dames – Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *